Sâmbătă, 8 octombrie, Stephane Roy de Lachaise, preşedintele companiei Michelin Europa Centrală şi de Sud, cu centrul la Bucureşti, însoţit de soţia sa şi de 10 voluntari au fost prezenţi în comuna Oarja.

Preşedintele companiei Michelin a venit în localitatea argeşeană pentru a se implica în comunitățile sărace şi a ajuta familiile în nevoie, acesta răspunzând afirmativ invitației Habitat for Humanity. Primarul comunei Oarja, Constantin Bâlea, şi-a primit oaspeţii de cinste într-un mod tradiţional românesc, preşedintele Michelin fiind întâmpinat cu pâine şi sare. De asemenea, primarul Constantin Bâlea i-a oferit preşedintelui Michelin în semn de mulţimire o icoană cu Maica Domnului.  

De la primărie, preşedintele Michelin, alături de soţia sa şi cei 10 voluntari au plecat către locaţia ce urmează să fie amenajată.

Prşedintele companiei Michelin, Stephane Roy de Lahaise: “Este o plăcere pentru noi să fim aici, în comunitatea dumneavoastră, pentru a veni în sprijinul oamenilor în nevoie. Noi suntem aici doar ca voluntari. Vă mulțumim pentru ajutorul primit din partea autorității publice locale, din partea primarului în beneficial acestor familii nevoiaşe”.

Comments

comments