Preşedintele CJ Argeş: “Apreciez implicarea directorului adjunct al DRDP București, Eduard Dima”

Preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă: “Am fost, astăzi, alături de deputatul Simona Bucura Oprescu și Eduard Dima, directorul adjunct al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, să vedem lucrările în curs pe Drumul Național 65 A, Pitești- Costești- Roșiori de Vede. Pe sectorul de drum Buzoești- Ungheni- Căldăraru au fost așternute două straturi de covor asfaltic, inclusiv stratul de uzură pe o lungime de 14 kilometri.

Pe sectorul de drum de la Miroși a fost turnat covor asfaltic cu frezare pe o lungime de patru kilometri, lucrări realizate în regie proprie de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti. Am spus de fiecare dată că principalul nostru obiectiv, al actualei conduceri de la Consiliul Judetean Arges, este să ridicăm infrastructura rutieră la nivel european. Am atras fonduri europene, suntem pe locuri de top în țară și pe fonduri guvernamentale, totul în ideea de a crește numărul de kilometri asfaltați de drumuri județene, pentru că, în mod evident, bugetul propriu nu ne-ar permite un ritm atât de susținut. În același timp însă, am fost primul care a recunoscut o realitate, aceea că județul nostru nu stă bine nici la capitolul drumuri naționale.

Alături de colegii mei parlamentari, și aici trebuie să apreciez eforturile depuse de deputatul Simona Bucura Oprescu, am făcut numeroase demersuri pentru ca și aceste drumuri să intre în atenția Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Știu că Argeșul are o rețea extinsă și de drumuri naționale, nu numai de drumuri județene, știu că foarte multe resurse sunt consumate în zona Bucureștiului, dar pot spune că sunt mulțumit că în ultimii doi ani au început să apară proiecte consistente și în județul nostru.

Este și motivul pentru care apreciez implicarea directorului adjunct al DRDP București, Eduard Dima, în atingerea acestui deziderat al nostru. Întotdeauna am considerat că infrastructura este principalul pilon pe care economia județului poate crește și vom continua investițiile, atât pe drumurile județene, cât și pe cele naționale”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.