Famiglia USL trăieşte!

 

Cătălin Bulf, liderul PMP Argeş, a lansat un atac violent la pricipalele forţe politice din Argeş, PSD şi PNL. În opinia lui Bulf, cele două partide, unul aflat la putere, iar celălalt în opoziţie, trăiesc încă în concubinaj, sub lozinca „ Famiglia USL trăieşte!

 „1. La votul privind înfiinţarea Agenției de recuperare a prejudiciilor, constatăm că PNL a votat împotrivă. Domnul Iani Popa, senator, de fapt liderul grupului senatorilor PNL, a votat împotrivă şi apoi a dat nişte explicaţii de clasa “0”. Indiferent de ce explicaţii dă domnul senator, problema la votul unei legi este clară: vrei să treacă legea, o votezi, nu vrei să treacă, nu o votezi. Asta nu mai e opoziţie, este O POZIŢIE. Şi mai avem o problemă. Nu cumva domnul senator apără averile colegilor? Asta da solidaritate parlamentară!

 2.  Argeşul este unic în România pentru că opoziţia este plătită. PSD plăteşte liberalii ca să-i facă O POZIŢIE.

Sunt multe cazuri de liberali plătiţi de PSD, dar vă dau doar câteva exemple:

Dănuţ Bica se va alege cu o sumă frumuşică dacă Vila Florica va fi cumpărată de CJ Argeş. Bica face parte din Comisia de evaluare şi negociere în vederea aciziţionării imobilului, Cristian Soare, liberal cu ştate vechi, Inspector Şef la ITM, Violeta Nedelcu, comisar şef la OPC, Marius Postelnicescu face parte din Consiliul de Administraţie al SC Salubritate SA, noul şef de la RAR, am înţeles că este tot liberal, Elena Grigorescu, director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Cristian Cocea, şeful Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional, Nicolae Bădescu, directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, Geta Armanaschi, aflată la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, precum şi Laurenţiu Achimescu, de la Direcţia pentru Tineret şi Sport. Deci, „Famiglia USL trăieşte!“, este de părere Cătălin Bulf.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI