Premierul Orban participă la semnarea contractului pentru execuția Secțiunii 5 – Curtea de Argeș – Pitești, la sediul Prefecturii Argeș

Luni, 11 mai, de la ora 15.00, premierul Ludovic Orban va participa la sediul Prefecturii Argeș, unde se va semna contractul pentru execuția Secțiunii 5 – Curtea de Argeș – Pitești din Autostrada Sibiu-Pitești. Vor avea loc și declarații de presă susținute de premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Valoarea estimată a contractului pentru construcţia secţiunii 5 Curtea de Argeș – Pitești este de 1,83 miliarde de lei, fară TVA. Secțiunea 5 din Autostrada Sibiu – Piteşti este amplasată în județul Argeș şi are o lungime de 30,35 km. Traseul acesteia va începe în zona localităţii Curtea de Argeș și va continua paralel cu râul Argeș, până la actuala centură a Municipiului Pitești.

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de 123 kilometri şi va fi împărţită în cinci loturi, Sibiu – Boiţa, Boiţa – Cornetu, Cornetu – Tigveni, Tigveni – Curtea de Argeş şi Curtea de Argeş – Piteşti, va avea opt noduri rutiere şi nouă tuneluri.

Autostrada Sibiu – Piteşti este o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European, care traversează ţara de la vest la est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here