Premierul Ludovic Orban îşi va reface în această dimineaţă testul pentru noul coronavirus. În cazul în care rezultatul va fi negativ, Orban îşi va putea încheia perioada de autoizolare şi, astfel, marţi prim-ministrul s-ar putea întoarce la guvern să-şi reia activitatea.

Testul din 13 martie a ieşit negativ, după ce Ludovic Orban a avut contact cu senatorul PNL Vergil Chiţac confirmat cu coronavirus, la biroul politic naţional din 9 martie.

Informaţia că liberalul Vergil Chiţac a fost confirmat pozitiv cu coronavius a apărut în presă pe 13 martie, iar pe 12 martie, politicianul spunea că are o răceală şi s-a autoizolat.

Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţa, a călătorit într-o delegație cu două persoane infectate, atunci când a fost la o Reuniune NATO la Bruxelles, în perioada 17-19 februarie. El era suspect de a fi infectat cu acest virus din 6 martie.

Senatorul PNL Vergil Chiţac, infectat cu noul coronavirus, a participat de Ziua femeii la o petrecere la care au fost prezente 400 de femei.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI