Premierul Nicolae Ciucă îşi va depune candidatura la şefia PNL

Premierul Nicolae Ciucă își depune miercuri moțiunea pentru a candida la sefia PNL. Ieri a primit o derogare specială pentru că nu are vechimea statutară de cinci ani pentru a candida. Astfel de derogări au primit în trecut Florin Cîțu și Klaus Iohannis, potrivit romaniatv.net 

Biroul Executiv al PNL se reunește marți pentru a-i acorda derograrea de vechime lui Nicolae Ciucă pentru a putea candida la șefia PNL.

„Cea de-a treia decizie este legată de o derogare de la statut referitoare la condiţiile de vechime în partid pentru candidatura la preşedinţia partidului a domnului Nicolae Ciucă. Există în partid o mare aşteptare în legătură cu această candidatură. Există, din punctul nostru de vedere toate condiţiile pentru susţinerea acestei candidaturi pentru că premierul este un lider puternic, care, suntem noi siguri, va asigura o legătură mult mai puternică între partid şi Guvern”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe.

Nicolae Ciucă s-a înscris în PNL în octombrie 2020. Sâmbăta trecută, Florin Cîţu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL. Prim-vicepreşedintele Gheorghe Flutur a devenit preşedinte interimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here