Premierul Cîțu a cerut la AMR să se prezinte primăriile ale căror cheltuieli sunt mai mari decât veniturile

Premierul Cîțu a cerut la AMR să se prezinte primăriile ale căror cheltuieli sunt mai mari decât veniturile. Premierul Florin Cîţu i-a asigurat pe primari şi preşedinţii consiliilor judeţene că atât timp cât va conduce Guvernul, nicio rectificare bugetară nu se va decide la partid, ci doar în cadrul cabinetului.

Pe de altă parte, Florin Cîţu a cerut ca pe agenda discuţiilor de astăzi de la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor să se afle situaţia acelor unităţi teritorial-administrative care nu colectează suficient sau ale căror cheltuieli sunt mai mari decât veniturile.

Florin Cîţu: „Vă asigur că eu am nevoie de toată lumea, de toţi primarii şi toţi preşedinţii de consiliu judeţean pentru a dezvolta România. Cele 76,2 miliarde de euro din fonduri europene şi PNRR trebuie implementate de toată lumea, de toţi primarii, de toţi preşedinţii de consilii judeţene, avem nevoie de toate resursele pentru a atrage aceşti bani. Nicio rectificare bugetară nu se va face la partid atât timp cât voi fi prim-ministrul României. Toate aceste lucruri se vor face în Guvernul României fără niciun fel de criterii politice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here