Premieră în implantologia dentară! Medicul Claudiu Enache de la clinica Dent Saint Germain din Pitești a realizat o intervenție chirugicală la un pacient de 82 de ani

0
4760

Premieră în implantologia dentară! Medicul Claudiu Enache de la clinica Dent Saint Germain din Pitești a realizat o intervenție chirugicală la un pacient de 82 de ani. În cadrul clinicii Dent Saint Germain din Pitești, un pacient în vârstă de 82 ani, cu multiple afecțiuni generale (diabet zaharat – insulino dependent, hipertensiune arterială, tratament cu anticoagulante etc.) și boală parodontală ce a provocat pierderea tuturor dinților, care părea condamnat să poarte tot restul vieții proteze totale mobilizabile, a beneficiat de o intervenție chirurgicală în care s-au inserat implanturi dentare pe care s-au ancorat lucrări protetice provizorii fixe.

Intervenția a durat câteva ore și s-a desfășurat fără durere, deoarece la fel ca toate manoperele din cadrul clinicii de pe strada Trivale nr.11, a fost efectuată cu anestezie locală și folosind materiale premium.

Pacientul a dorit să evite stresul operator și a optat suplimentar pentru anestezie intravenoasă lentă (sedare conștientă), dormind pe tot parcursul intervenției, supravegheat și atent monitorizat de un medic specialist ATI. Astfel, fără durere, în câteva ore, pacientul a plecat cu dinți ficși susținuți doar pe implanturi dentare.

Medicul dentist Claudiu Enache, împreună cu echipa sa, a reușit să restabilească estetic și funcțional zâmbetul pacientului, redându-i șansa la o viață normală.

Adresă: Strada Trivale nr. 11A, Pitești
Telefon: 0742 912 730
Facebook: Dent Saint Germain

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here