Potrivit obiceiului, oaspeţii Simfoniei Lalelelor 2015 au fost invitaţi, vineri seara, la o cină festivă cu specific românesc, în cadrul căreia au fost premiaţi cu Diplome de Participare toţi expozanţii, ca mulţumire din partea organizatorilor şi recunoaştere a meritului în dezvoltarea frumosului şi creativităţii.

De asemenea, diplome au fost acordate şi pentru serviciile publice locale implicate în organizarea evenimentului, şi în premieră, au fost acordate premii şi pentru „Cel mai frumos stand”.

Comisia special constituită a deliberat şi a decis:

 ・    Menţiune: dl. Ion Catinca, com. Bascov, jud. Arges. Valoarea premiului: 200 lei
 ・    Premiul III: Primăria Municipiului Ploiesti, jud. Prahova. Valoarea premiului: 300 lei
 ・    Premiul II: Complexul Muzeal de Ştiinte ale Naturii – Galaţi. Valoarea premiului: 500 lei
 ・    Premiul I: Primăria Municipiului Baia Mare – Serviciul Public Ambient Urban, jud. Maramureş. Valoarea premiului: 1000 lei.

Anul acesta, în Complexul Expoziţional de la Casa Cărţii au organizat standuri 73 de firme şi instituţii de profil, alături de care se regăsesc 25 de instituţii de învăţământ. În zona centrală, destinată comercianţilor de flori, produse dendricole, materiale, utilaje şi ustensile de grădinărit  sunt prezenţi peste 150 de agenţi economici, cărora li se adaugă peste 25 de meşteri populari care expun produse tradiţionale de artizanat şi  manufacturate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI