Pregătiri intense pentru cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru GALA ACTORULUI TÂNĂR AMATOR

Asociația Teatrul pentru Toți organizează în perioada 14 – 17 august 2017, la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru GALA ACTORULUI TÂNĂR AMATOR.

Gala Actorului Tânar Amator (G.A.T.A.) este un festival concurs de teatru pornit de la ideea de a încuraja tinerii să vina la teatru; este un laborator de educație non-formală prin teatru, dar şi un spațiu unde tinerii pasionați de teatru schimbă idei cu profesioniștii din domeniu.

Pe 7 iulie organizatorii au dat startul înscrierilor în urmă cărora se vor selecta 6 trupe de teatru formate exclusiv din liceeeni. Tinerii mai au puțin timp pentru a se înscrie la preselecție, 28 iulie fiind ultima zi. Pe langă spectacolele din competiție, tinerii participanți vor lua parte la 4 ateliere de educție non-formală prin teatru.

Acțiunea este organizată cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, Primăriei Municipiului Pitești și Consiliului Local Pitești, alături de partenerii de tradiție: Teatrul Al. Davila, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș şi Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti.

Mai multe informaţii despre cea de-a treia ediţie a GALEI ACTORULUI TÂNĂR AMATOR puteţi găsi pe pagina de facebook: facebook.com/hashtagGATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here