Prefectul Dragnea… pagubă totală pentru vânzătorii de mărțișoare! Școlile din Argeș, închise până vineri!

1,019 views

Urmare a condițiilor meteo nefavorabile manifestate prin temperaturi scăzute, precipitații abundente, condiții dificile de trafic în interiorul localităților și între localitățile din județul Argeș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emilian Dragnea, a hotărât suspendarea cursurilor începând de astăzi, 27 februarie, orele 14.00 până joi, 1 martie, orele 20.00.

Anunțul nu nemulțumește doar părinții care au fost revoltați încă de la început că nu au cu cine să-și lase copiii acasă, ci și vânzătorii de mărțișoare. Pentru părinții care nu au cu cine să își lase copiii a fost găsită o soluție, iar Inspectoratul Școlar Județean Argeș va publica lista unităților de învățământ care vor asigura preluarea copiilor pe parcursul celor doua zile de suspendarea cursurilor școlare.

Prefectul Dragnea… pagubă totală pentru vânzătorii de mărțișoare

Vestea că școlile vor fi închise a căzut ca un trăsnet pentru vânzătorii de mărțișoare. Cei mai mulți clienții erau elevii și părinții care cumpărau mărțișoare pentru școală. Și așa, târgurile erau goale din cauza vremii nefavorabile! Elevii din Argeș vor începe școala vineri și sunt slabe șansele ca vânzătorii de mărțișoare să ajungă să-și vândă produsele.

Comments

comments