Prefectul de Argeș: ”Operatorii economici care nu respectă măsurile vor amendați și închiși pentru 14 zile”. Declarații după ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Argeș. Prefectul Emanuel Soare prezintă măsurile suplimentare adoptate: “Astăzi, în urma unor numeroase dezbateri, în urma întâlnirilor cu primarii, în urma ședinței CJSU, am decis adoptarea de măsuri suplimentare. Toate evenimentele private vor avea restricții de program ca și terasele: nunțile, botezurile, cununiile, petrecerile se vor desfășura până la ora 23.00 în weekend și 22.00 în timpul săptămânii.
Am luat măsura obligativității purtării măștii, pentru toate persoanele peste 5 ani, în toate locurile publice sau private. Unde sunt mai mult de două persoane în același loc, masca devine obligatorie!

Mijloacele de transport în comun nu vor mai pleca din stație dacă călătorii nu poartă toți mască. Orice operator economic care nu va respecta legislația în vigoare va fi amendat și închis pentru 14 zile”.

Comments

comments