Prefecții USR PLUS rămân în funcții „până când se va decide altceva”

Prefecții USR PLUS rămân în funcții „până când se va decide altceva”. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune că prefecții USR PLUS nu demisionează și își continuă activitatea „în mod normal”. Acesta susține că nu au fost discuții privind eventuala sa înlocuire.

„Noi ne continuăm activitatea, toți prefecții din partea USR PLUS, până când se va decide altceva”, a spus Stoica.

Întrebat dacă au existat discuții privind posibila sa înlocuire, Stoica a spus: „Nu, există doar lucrurile care se vehiculează în presă”.

El a adăugat că își va desfășura activitatea „în mod normal, fără niciun fel de impedimente”.

Dan Barna a anunțat demisiile miniștrilor USR: ”Florin Cîțu a dinamitat această coaliție”. ”În aceste zile care s-au scurs de la momentul în care am intrat în guvern, am arătat că se poate și altfel în această Românie. Nu se mai poate așa! Și nici nu se va mai putea mai departe așa cu USR PLUS. Florin Cîțu a dinamitat această Coaliției cu bună știință și cinism. Prin aceste demisii se deschide calea venirii în Parlament pentru un vot de încredere. Fie PNL acceptă că USR PLUS e un partener serios și responsabil și atunci mergem mai departe, fie PNL decide să funcționeze pe model USL, PSD este alături acolo de Florin Cîțu. În acest moment, miniștrii USR PLUS se retrag din Cabinetul Florin Cîțu. La nivel personal pot să-mi reproșez că am fost mult prea împăciuitor. Premierul Florin Cîțu și-a pierdut cinstea obrazului. În momentul de față, noi ne-am înaintat demisiile, sunt irevocabile, certe. Președintele Klaus Iohannis nu și-a exercitat până astăzi calitatea de mediator. Poate să arate României că este președintele de care avem nevoie cu toții. Florin Cîțu și-a asumat împingerea din afara Coaliției a USR PLUS”, a transmis liderul USR, Dan Barna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here