Prefect Emanuel Soare: ”Argeșenii pot folosi mijloacele de transport în comun, cu condiția de a respecta restricțiile de circulație”

Prefect Emanuel Soare: ”Argeșenii pot folosi mijloacele de transport în comun, cu condiția de a respecta restricțiile de circulație”. ”Instituția Prefectului Argeș aduce la cunoștință faptul că operatorii de transport public de persoane au obligația să respecte condițiile stabilite pentru împiedicarea rânspândirii coronavirusului, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr 10 din 22.03.2020:

“Art.4. (3) Operatorii de transport public vor avea în vedere ca prestarea serviciului public pe care îl asigură să se desfășoare cu respectarea condițiilor necesare împiedicării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 sens în care vor putea proceda, de comun acord cu autoritatea contractantă, la modificarea graficului de circulație precum și a numărului de autovehicule de transport puse în trafic.”

În plus, facem precizarea că activitatea operatorilor de transport nu este interzisă și ținem să dezmințim informațiile apărute în spațiul public în acest sens. Argeșenii pot folosi mijloacele de transport în comun, cu condiția de a respecta restricțiile de circulație impuse în timpul stării de urgență.

De asemenea, precizăm că transportatorii au obligația de a-și respecta contractele de servicii pe care le-au încheiat cu autoritățile”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului județului Argeș. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here