Predare de ștafetă la ISU Argeș. Mai mulți salvatori au ieșit la pensie, alții au fost avansați. Astăzi, 29 ianuarie 2021, la sediul ISU Argeș emoții puternice și-au făcut loc în familia pompierilor argeșeni, când cinci cadre militare au fost trecute în rezervă (pensionare), iar alte patru au fost trecute în corpul ofițerilor.
Cei trecuți în rezerva sunt: Plt. adj. Radu Nicușor, Plt. Adj. Sandu Cristinel, Plt. adj. șef. Lemnaru Gheorghe, plt. adj. șef. Stancovici Sorin și plt maj. Smadea Cătălin
Totodată au fost trecuți în corpul ofițerilor, la gradul de căpitan, în urma promovării concursurilor organizate de inspectorat, cu ocupare din sursă internă, următoarele cadre militare: Plt. adj. Dobra Octavian, Plt. adj. Bucur Ionel, M.m cls a II a Chircu Valentin și Plt. adj. Necuță Iulian.
“Proaspeților ofițeri le adresăm sincere felicitări pentru reușită și le dorim mult succes în activitatea viitoare, în posturile pe care au fost numiți, iar celor trecuți în rezervă, le dorim multă sănătate și le mulțumim pentru întreaga lor carieră ca salvatori argeșeni” este mesajul conducerii ISU Argeș.

Comments

comments