PRECIZARE de la Pensii: recalcularea pentru grupele I şi a II-a de muncă se referă la cei care NU au beneficiat de majorarea punctajelor până acum!

Casa de Pensii Argeş precizează: recalcularea prevazuta de Legea 221/2018, se refera la persoanele care au lucrat in conditii superioare de munca si care pana in prezent NU au beneficiat de majorarea punctajelor pentru aceasta activitate.

„€La nivelul Casei Judetene de Pensii Arges au fost identificati un numar de aproximativ 3.000 de beneficiari care se incadreaza in dispozitiile acestui act normativ. Drepturile prevazute de aceasta lege vor fi recalculate si platite de catre Casa Judeteana de Pensii Arges pana la data de 30.09.2019, conform prevederilor legale. Precizam ca, pana in prezent au fost emise si platite un numar 2.500 de decizii de pensie, urmand ca diferenta de dosare sa intre in procedura de verificare, recalculare drepturi, emitere decizii de pensie si plata pana la data de 30.09.2019”€ se araă într-un comunicat oficial al instituţiei.

Comments

comments