Povestea neştiută din spatele unei “bârfe” viralizată pe Facebook. Poliţistul în şort de la Ghimpaţi a evitat o tragedie. Un poliţist în şort şi tricou a fost filmat duminică la Ghimpaţi, în Giurgiu. Imaginile publicate apoi pe Facebook de un „martor ocular” care nu avea habar de ce s-a întâmplat şi nici nu a fost interesat sa afle adevărul, au devenit apoi virale, poliţistul în cauză fiind ţinta unor critici acerbe şi, din păcate, absolut nefondate!

Sindicatul Europol a transmis un comunicat în care dezvăluie contextul în care agentul a fost surprins în echipament sportiv, la volanul autoutilitarei de Poliţie cu semnalele luminoase pornite. Adevărul este că omul şi-a făcut datoria şi a evitat o tragedie! Ceea ce ar trebui să îi facă pe cei ce l-au denigrat să îşi facă analizeze propriul comportament, înainte de a mai critica pe cineva!

“€POVESTEA NEȘTIUTĂ DIN SPATELE POLIȚISTULUI ÎN PANTALONI SCURȚI

Filmulețul cu polițistul în pantaloni scurți conducând o mașină a Poliției Române a făcut înconjurul trusturilor de presă și a rețelelor de socializare.
Ceea ce nu s-a spus în presă a fost faptul că polițistul se întorcea de la o activitate sportivă programată la nivelul IPJ Giurgiu, care conform legislației în vigoare, se efectuează pe post în timpul serviciului.
În drum spre sediul postului de poliție unde trebuia parcată autospeciala de poliție, acesta a reușit să evite producerea unei tragedii din partea unui autoturism cu numere bulgărești care nu acordase prioritate într-o intersecție și care continua să conducă haotic, astfel că producerea unui grav accident ar fi fost iminentă. Acesta a reușit să oprească pe acel șofer și a anuțat de îndată polițiștii rutieri aflați în zonă. Astfel dintr-un polițist cu atitudine care a reușit să evite o tragedie, s-a transformat într-un paria al rețelelor de socializare.

Chiar dacă rezolvarea deficitului de personal din MAI prin angajarea de balerini care să efectueze fandări laterale cu întoarcere la 180 de grade, exersând Tsukahara cu aterizare pe ambele picioare, a stârnit amuzamentul agențiilor de presă, de data aceasta, colegul nostru nu a încălcat cu nimic normele de conduită, ba mai mult e un exemplu pozitiv pentru ceilalți polițiști” au scris colegii poliţişti pe pagina Sindicatului Europol.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI