E ştiut de multă vreme că, dacă ai o problemă la Primărie, cel mai simplu mod este să te înscrii într-o audienţă la mai-marii urbei şi, în mare parte, se rezolvă. Pentru că, decât să îi explici unui funcţionar, acesta – şefului şi mai apoi primarului, riscând ca la capătul firului să se înţeleagă altceva, mai bine te adresezi direct…celui mare!
Cel mai lesne, în epoca modernă, informaţiile despre program se pot afla de pe site-ul instituţiei. Şi piteştenii au aceeaşi posibilitate. Numai că, dacă accesezi site-ul Primăriei Piteşti, poţi constata că, în ciuda ultimelor evenimente ce îl au drept protagonist, în continuare puteţi să vă adresaţi cu încredere…primarului Pendiuc! Potrivit programului, primeşte audienţe în fiecare joi, de la ora 7.00.
Se pare că, bulversaţi de cele ce i se întâmplă şefului lor de-o viaţă, obişnuiţi să îl găsească la Primărie la prima oră a dimineţii şi să îl lase acolo când li se încheie programul, funcţionarii au uitat să modifice site-ul în concordanţă cu realitatea.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI