În fiecare an, la 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte “Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România”, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.

Cu această ocazie, Penitenciarul Mioveni organizează în data de 28 iunie “Ziua porţilor deschise”. Accesul membrilor de familie/aparţinătorilor deţinuţilor,ONG-urilor şi instituţiilor partenere, precum şi reprezentanţilor societăţii civile va avea loc în intervalul orar 08.00-08.30 și 10,00-10,30, iar reprezentanţilor mass-media în intervalul orar 12.30-13.00.

“€Accesul vizitatorilor se va face pe baza documentelor de identitate valabile (carte de identitate sau paşaport). Persoanelor vizitatoare le este interzis să introducă în penitenciar bagaje, sacoşe, aparate de telefonie mobilă, aparatură electronică audio-video, precum şi alte obiecte şi substanţe interzise de prevederile legale în vigoare. Nu pot vizita penitenciarul minorii sub 18 ani, precum şi persoanele care se află sub influenţa băuturilor alcoolice” se arată în comunicatul de presă transmis de Penitenciarul Mioveni.

Comments

comments