Deşi trăim vremuri de criză, nu puţini sunt piteştenii care trec zilnic pragul sex-shopurilor, dovadă că şi gama a devenit una tot mai variată, asta pentru a satisface toate gusturile. În Piteşti sunt deschise mai multe astfel de magazine, printre care şi cel situat pe Bulevardul Republicii, cel mai mare din oraş. Potrivit vânzătoarei, cei mai mulţi clienţi sunt bărbaţi, surprinzător sau nu, cu vârste peste 50 de ani, dar vin şi doamne în floarea vârstei şi cupluri de tineri căsătoriţi care doresc să-şi diversifice viaţa intimă. „În medie, peste 30 de persoane ne vizitează zilnic magazinul, iar cele mai cumpărate produse sunt vibratoarele, lenjeriile comestibile, iar mai nou, la mare căutare sunt pompele de mărire a penisului. Deşi cei mai mulţi bărbaţi au peste 50 de ani, există şi domni cu vârste mult mai înaintate care sunt interesaţi de produsele noastre. Chiar săptămâna trecută a venit un domn, trecut de 70 de ani, care a vrut să cumpere un produs pentru penis, numai că s-a răzgândit când a văzut preţul, motivând că pensia dânsului este prea mică… ca să-şi permită. Produsele cele mai cumpărate de bărbaţi sunt tratamentele şi pompele de mărire a penisului, pilulele pentru erecţie şi creme stimulatoare, în timp ce doamnele aleg tot mai des vibratoarele”, ne-a spus vânzătoarea. În ceea ce priveşte vedeta sex-shopului, pompa – minune de umflare a penisului, aceasta costă între 80 şi 200 de lei, iar, în urma folosirii, organul sexual masculin se măreşte cu câţiva centimetri şi devine mai gros.

Oi şi vaci gonflabile

Lângă vibratoare şi păpuşi gonflabile, pe rafturile magazinului din Piteşti se pot găsi chiar şi oi sau vaci gonflabile, ce pot fi achiziţionate cu doar 90 de lei. „Sunt şi persoane interesate de animalele gonflabile, iar cei care cumpără aşa ceva spun, de regulă, că le iau pentru prieteni, ca să le facă o glumă. Am avut şi o păpuşă gonflabilă imensă, care avea dimensiunile unei femei de 200 de kg şi pe care am vândut-o acum o lună, la 200 de lei”, a mai declarat vânzătoarea sex-shopului.
La mare căutare, ne-a mai declarat vânzătoarea, este şi vaginul din silicon, care se dilată şi ia forma penisului. Unele dintre aceste vagine au şi sistem de încălzire şi de umidificare, ce creează senzaţia unui vagin adevărat şi costă 187 de lei. Pentru cadouri, cele mai căutate produse sunt cănile termice cu personaje feminine şi masculine ce se dezbracă în momentul în care în cană se toarnă un lichid fierbinte, la doar de 32 de lei.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI