Polițiștii zilei sunt din Poiana Lacului. Au găsit un băiețel pierdut, în miezul nopții. “Bogdan Dinescu, George Micu, Alexandru Stoica și Vladuț Catrina sunt colegii noștri, din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, din județul Argeș. În această seară, au fost îngeri păzitori ai micuțului Dominic, în vârstă de 2 ani si jumatate, care a căzut într-o râpă din pădurea aflată în apropierea locuinței. La nici o ora de la semnalarea dispariției, cei patru polițiști l-au găsit pe băiețel, l-au liniștit și l-au încălzit sub haina unuia dintre ei, până l-au adus la echipajul medical chemat la fața locului” au anunțat pe contul lor de Facebook reprezentanții Poliției Române.

Evenimentul s-a petrecut aseară, dispariția copilului fiind anunțată de unchiul său. În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au desfășurat verificări, în special în zona împădurită din apropierea locuinţei. S-au constituit echipe mixte de căutări, împreună cu cetățeni.

Mobilizarea tuturor a fost exemplară, iar activitățile de căutare s-au desfășurat într-un ritm susţinut, toţi fiind conştienţi de faptul că fiecare secundă contează.

Căutările au durat aproximativ o oră, fiind îngreunate de faptul că zona este împădurită și s-au concentrat spre zonele care ar fi fost mai periculoase pentru copil, având pante cu înclinație mai mare.

Într-o astfel de zonă, la aproximativ 3 km de locuinta, unul dintre polițiști a observat ce părea la început o bucata de material textil, căzută într-o poziție greu accesibilă, micutul nerăspunzând la strigătele polițiștilor care îl căutau.

Copilul se afla ghemuit și era înfrigurat, iar polițistul l-a liniștit și l-a ţinut sub uniforma sa tot drumul spre casă. Ulterior, copilul a fost predat unui echipaj medical, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor de specialitate.

A fost evaluat medical si s-a stabilit ca nu se impune transportul la spital.

Comments

comments