Polițiștii DIICOT Pitești au depistat un bărbat care voia să vândă droguri de mare risc

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Pitești au depistat un bărbat în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de mare risc.

La data de 16 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au depistat în flagrant delict un bărbat, de 23 de ani, din București, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Totodată, pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, din București și Ilfov.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 150 de grame de cannabis, 5 grame de substanță pulverulentă susceptibilă a fi droguri de mare risc, un cântar electronic de precizie, 2 grindere, 24 de semințe de cannabis, precum şi alte obiecte şi înscrisuri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeş, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here