Polițiștii argeșeni, la pândă! Mai mulți șoferi au fost amendați. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au acţionat în perioada 1-3 februarie, pe raza localităţilor Bascov, Budeasa, Mărăcineni, Miceşti şi Merişani, pentru prevenirea şi combaterea faptelor contra patrimoniului, asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea evenimentelor rutiere şi sancţionarea abaterilor la regimul rutier.

Polițiștii au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi a Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, în valoare totală de 7.220 de lei. Totodată, au fost dispuse măsurile complementare de reţinere a unui permis de conducere, a patru certificate de înmatriculare precum şi a unui set de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Avea montate pe gemurile din spate ale mașinii folii neomologate

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov l-au depistat pe M.C., din Bascov, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, având montate pe geamurile spate folii neomologate. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei, totodată fiind dispusă măsura complementară a reţinerii certificatului de înmatriculare.

Șofer prins fără poliţă de asigurare obligatorie auto

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov l-au depistat pe M.O., din Merişani, care conducea un autoturism, în urma verificărilor reieşind că acesta nu deţinea poliţă de asigurare obligatorie auto valabilă. Bărbatul a fost sancţionat contravențional conform Legii 132/2017, cu amendă în valoare de 1000 de lei, totodată fiind dispusă măsura reţinerii certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numerele de înmatriculare.

Conducea un autoturism cu defecțiuni la sistemul de iluminat

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov l-au depistat pe F.V.M., din Merişani, care conducea un autoturism cu defecţiuni la sistemul de iluminat. Bărbatul a fost sancţionat contravențional conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 870 de lei, totodată fiind dispusă măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.

Comments

comments