Polițiștii argeșeni fac controale în trenuri și gări! Masca este obligatorie

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș desfășoară o acțiune în trenurile de călători și stațiile de cale ferată de pe raza județului, pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2 și creșterea siguranței călătorilor.

Pe 28 octombrie 2020, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii acționează, la nivel național, pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică și pentru verificarea respectării regulilor pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2. Echipele de control sunt prezente în teren, în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători, acționând pentru păstrarea măsurilor de siguranță sanitară în rândul călătorilor.

”Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente/autorizații și pentru a putea fi, astfel, dimensionată cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor procurarea biletelor din timp.

Este important ca pasagerii să evite aglomerația și să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. Dacă vor face rezervări din timp, se pot suplimenta în mod operativ trenurile, înainte de plecare.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Polițiștii sunt la datorie, pentru siguranța cetățenilor și vor aplica în continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here