Poliţiştii argeşeni au descoperit o reţea de prostituţie ce făcea 4 miliarde de lei vechi pe an

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. –S.T. Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în proxenetism, trafic de minori şi trafic de persoane.

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. –・Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Argeş, pentru probarea activităţii infracţionale a 5 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 –・2015, cei în cauză ar fi racolat şi obligat să practice prostituţia, mai multe tinere, minore şi majore.

Pentru realizarea activităţii infracţionale, membrii grupării ar fi închiriat diverse locaţii pe raza mai multor judeţe, iar ulterior aceştia ar fi racolat clienţi prin intermediul anunţurilor postate în presa locală şi pe site-uri de internet.

Din activitatea infracţională, membrii grupării ar fi obţinut aproximativ 400.000 de lei.

38 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T –€ Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri. faţă de 3 persoane fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La acţiune au participat şi jandarmi.

BIROUL DE PRESA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here