Ziua Internațională a Copilului nu a rămas fără ecou în mintea și sufletele polițiștilor argeșeni, activitățile desfășurate pentru copii și în beneficiul acestora făcând parte din acțiunile zilnice.

”Contextul pandemic ne-a obligat, și în acest an, să organizăm activități de Ziua Copilului, fără ca cei mici să ne treacă pragul. Ne-am mobilizat din timp, iar în cursul lunii mai, polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Pitești au donat sânge, cu scopul de a-i ajuta pe copiii în suferință.

Și, pentru că prin natura meseriei, polițiștii cunoșteau anumite cazuri au decis ca bonurile obținute în urma donării de sânge, să fie folosite tot pentru a aduce o raza de speranță în sufletele unor copii.

Astfel, “înarmați” cu diverse produse și o surpriză dulce, polițiștii de proximitate au vizitat Centrul de Tip Familial Găvana, din Pitești. Aici, pe lângă cadourile oferite, polițiștii au stat de vorbă cu copiii și le-au dat diverse sfaturi de viață, dezbătând teme precum: prevenirea violenței, prevenirea săvârșirii de fapte antisociale, prevenirea consumului de droguri, siguranța pe internet, regulile de circulaţie şi altele”, transmite Poliția Argeș.

Micile gesturi contează, iar polițiștii au văzut bucurie în zâmbetele copiilor.

Comments

comments