Poliția Română caută… motocicliști! E nevoie de condiție fizică și abilități de conducere a motorului

0
92
Poliția Română caută… motocicliști! E nevoie de condiție fizică și abilități de conducere a motorului. „Dacă îți place să mergi pe motocicletă și crezi că ți s-ar potrivi uniforma de polițist, acest anunț sigur este pentru tine! Punem la dispoziție, prin încadrare directă, din sursă externă, 86 de posturi de agenți de poliție, în specialitatea agent – moto, existente în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și inspectoratelor de poliție județene Buzău, Cluj, Ilfov, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sibiu și Timiș” anunță Poliția Română.
Pentru a candida, trebuie să ai permis de conducere, cel puțin categoria A și categoria B și să fii absolvent de liceu, cu diplomă de Bacalaureat.
Înscrierea se realizează, până la data de 5 octombrie 2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 5 octombrie 2021 doar până la ora 16:00), online, la adresa de e-mail a fiecărei structuri unde se efectuează recrutarea.
Concursul va consta în desfăşurarea următoarelor probe, în această ordine:
– Probă de evaluare a performanței fizice
– Probă practică – poligon motocicletă
– Probă scrisă – rezolvarea unui test-grilă.
Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/…/anunt-pentru-ocuparea-a…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here