Poliţia Română angajează cadre din sursă externă. În Argeş sunt disponibile 21 de posturi

0
400

Luni, 3 octombrie, încep reîncadrările de personal şi angajările din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursurile de reîncadrare este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofiţer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, celelalte persoane care doresc să devină agenţi de poliţie care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, şi care îndeplinesc cumulativ condiţiile legale se pot înscrie la concursul organizat pentru angajare din sursă externă.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 –・07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.
 
Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş i-au fost repartizate 21 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

Pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de ofiţer de poliţie va fi scos la concurs un post de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti – Formaţiunea de Ordine Publică Urban, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie va fi scos la concurs un post de ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti.

Din totalul celor 21 de posturi destinate încadrării directe, 8 sunt de agenţi de ordine publică în mediul urban, respectiv 2 la  Secţia 2 Poliţie Piteşti, 2 la Secţia 4 Poliţie Piteşti, două la Biroul Ordine Publică Câmpulung şi 2 la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş.

Celelalte 13 posturi destinate încadrării directe sunt de ajutori şefi de post la posturile de poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poenarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Râca, Sălătrucu, Ungheni, respectiv Valea Iaşului.

Condiţiile care trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc, începând cu data de 01 octombrie a.c., pe site-ul ag.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră –・Posturi scoase la concurs.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, situat în Piteşti, pe str. Victoriei, nr. 45, în perioada 03 –・07 octombrie a.c., în intervalul orar 09.00 –・15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here