Poliția Locală Pitești caută proprietarii sau deținătorii legali ai unor vehicule abandonate pe domeniul public al orașului. Este vorba despre următoarele mașini:

NR. CRT.

MARCA

NUMĂR ÎNMATRICULARE

LOCAȚIE

OBSERVAȚII

1

FORD

TRANSIT

FĂRA PLACUTE

STRADA DEPOZITELOR

(zona staţiei de gaz)

CULOARE VERDE

PROCES VERBAL CONSTATARE 216/17.02.2021

2

FIAT

PUNTO

FĂRĂ

PLĂCUTE

STRADA DEPOZITELOR

(zona staţiei de gaz)

CULOARE ALB

PROCES VERBAL CONSTATARE 217/17.02.2021

Vehicul fără stăpân – vehiculul de orice categorie, fără plăcuţă de înmatriculare sau alte marcaje oficiale ori înmatriculate în străinătate, staţionat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, al cărui proprietar sau deţinător legal este necunoscut.

Conform procedurii legale, au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân. Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculele vor fi ridicate, transportate și depozitate în spațiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.

În situația în care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acesta vor trece în proprietatea Municipiului Pitești și vor fi valorificate în condiţiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Poliției Locale Pitești, bld. Eroilor nr. 30, tel 0248/210230, e-mail: polițialocalapitesti@yahoo.com

Comments

comments