Poliția Locală Pitești, apel către cetățeni. În cartierul Tudor Vladimirescu, un ”ciudat” se dezbracă și își arată părțile intime. ”Bună dimineața! Anunț aici, în special mămicile de fete, să aibă grijă cumva…în TUDOR VLADIMIRESCU pe aleea lângă profi este un “ciudat/nebun” care se dezbracă și își arată partea intimă !!! Poate e un recidivist sau psihopat… Nici nu vreau să mă gândesc la un episod cu fetițe mergând la școală și să le apără acest individ în față…”, este mesajul postat pe Facebook, de un cetățean din Pitești.

Poliția Locală Pitești s-a autosesizat și a fost trimis un echipaj în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu. Din păcate, individul nu a mai fost găsit de polițiștii locali. ”De acest caz am aflat de pe Facebook. Persoana respectivă l-a văzut pe individ la 08.30 dimineața, iar postarea a fost făcută mult mai târziu. Imediat a fost trimis un echipaj în zonă, însă din păcate, individul nu a mai fost găsit.

Poliția Locală Pitești face un apel către cetățeni! În momentul în care depistați astfel de cazuri, vă rugăm să anunțați imediat poliția”, ne-a declarat Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Poliția Locală Pitești: 0248 210 230 sau 0348 911

Comments

comments