Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 247 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 77.225 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Conducea fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, l-au depistat, pe bulevardul Dacia, pe G.R.C., de 36 de ani, din Mioveni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments