În ultimele 24 de ore, 129 de societăți au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. Totodată, au fost verificate, în total, 1.351 de persoane şi 119 mijloace transport în comun.
“Vă recomandăm să nu vă expuneți la riscuri, să purtați masca în spațiile închise și în spațiile publice aglomerate. Totodată, reamintim că evenimentele private nu sunt permise la acest moment”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeș.
În ziua precedentă au fost organizate 28 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș și una cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.
Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.000 de lei, astfel:
-69 de sancțiuni, în valoare totală de 10.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;
-o sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, unei persoane care nu a respectat măsura izolării/carantinării.

Comments

comments