Poliția Argeș! Programul de lucru cu publicul la ghișeele Serviciului Rutier, modificat. Începând cu data de 7 aprilie 2020, solicitările către Serviciul Rutier Argeș se vor transmite exclusiv prin poștă/fax/e-mail, activitatea directă de relații cu publicul fiind suspendată, cu excepția testărilor în vederea reducerii perioadei de suspendare, care vor avea loc în zilele de MARȚI și JOI, fără a mai fi impusă o limită de zece persoane.

Începând cu data de 7 aprilie 2020, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii virusului gripal COVID 19, testarea persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se va efectua doar în zilele de *MARȚI, de la ora 10:00 și JOI, de la ora 16:00*, iar prezentarea persoanelor pentru susținerea testării se va realiza cu 30 de minute înainte de începerea programului de testare.

Cu excepția acestor testări, relaţionarea directă cu publicul la ghişeele Serviciului Rutier Argeș va fi suspendată.

Primirea cererilor se va realiza exclusiv prin mijloace ce asigură transmiterea textului și confirmarea primirii acestora, respectiv: *servicii poștale/servicii de curierat rapid/fax/e-mail.

Relații suplimentare pot fi obținute telefonic la numărul: 0248.607.000 (interior 20229 sau 20228, în intervalul orar 08.00-16.00), de luni până vineri.

Modele de cereri pot fi accesate gratuit la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/informatii-de-la-politia-rutiera 

Pentru fiecare domeniu este necesar să verificați secțiunea dedicată demersului de care aveți nevoie, iar secțiunea referitoare la program face referire doar la orarul normal de lucru (cel fără restricții), la care se va reveni după încetarea stării de urgență.

”Reamintim că la accesul în instituţie în vederea susținerii testului de reducere a perioadei de suspenare, persoanele au obligaţia de a purta mijloace de protecţie individuale (mănuşi, mască, pix propriu), precum şi de a respecta regulile de acces şi de a utiliza mijloacele puse la dispoziţie în incinta instituţiei (păstrarea distanţei de siguranță, utilizarea dezinfectantului disponibil în holul de acces, prezentarea documentelor doar la solicitarea polițistului care supraveghează testarea).

Vă adresăm rugămintea de a conștientiza importanta măsurilor adoptate în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar, fiind generate de instituirea stării de urgentă pe întreg teritoriul României.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vă asiguram de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea cererilor dumneavoastră. Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere”, transmite Poliția Argeș.

Comments

comments