Pofta vine mâncând, la Street Food Mioveni! Nu ratați!

0
67

Pofta vine mâncând, la Street Food Mioveni! De astăzi până duminică, agață șorțul în cui, pune tigaia în dulap și hai să mănânci la primul eveniment de tipul Street Food organizat în Mioveni. În plus, să fiți atenți și la programul “Târgului Meșterilor Populari – Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului” deoarece sâmbătă și duminică, în Centrul Civic vor concerta artiști celebri și band-uri de top!

Astfel, în perioada 1-3 octombrie, organizăm în centrul orașului, un inedit eveniment gastronomic, unde o garnitură de food truck-uri cu diverse bunătăți, promit să le facă pe plac atât gurmanzilor, cât și celor care doresc să petreacă o seară relaxantă alături de prieteni. Indiferent de ce ai poftă, de la burger de rață, fructe de mare, gyros sau pljeskawica până la deserturi precum înghețată artizanală, cannoli sicilieni sau waffles, la Street Food Mioveni sigur îți vei satisface pofta.
În plus, din moment ce mâncarea bună nu vine niciodată singură, vă promitem și muzică de calitate, la eveniment fiind prezenți Direcția5, Iulia Dumitrache și Proiectul Balkanic, Mario Fresh and Band, Eugenia Filip, Ansamblul Plai de Dor, Marcela Fota și Taraful Cătălin Iancu.
Ne distrăm responsabil, motiv pentru care, participarea publicului se va face cu respectarea normelor și măsurilor privind prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2”, transmite conducerea Centrului Cultural Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here