Fost ministru al Apărării, în prezent deputat PSD de Arad, Mihai Fifor aruncă bomba pentru firme: taxă pe drumurile județene.

Iată și mesajul transmis de Mihai Fifor pe o rețea de socializare:Inițial nu am știut cum să reacționez când m-au sunat zeci de agenți economici din județ, oameni cu mici afaceri aflate la limita linei de plutire, pentru a mă întreba de ce trebuie să plătească Consiliului Județean o taxă pe drumurile județene.

Toți erau speriați, mai ales că a fost adus în discuție aspectul unei plăți retroactive, care în unele cazuri se ridică la câteva mii de Euro.

Mai contrariat am fost însă când am aflat că există într-adevăr în vigoare Ordonanța 43 din 1997, ordonanța nedreaptă pe care PNL s-a trezit să o aplice tocmai acum în pandemie, parcă pentru a cauza daune și mai însemnate unei categorii și așa greu încercate.

De unde să-i dea acești mici întreprinzători 3-4000 Euro lui Cionca, când probabil că au avut un profit anual sub 2000 ? E absurd și nedrept iar lucrurile nu pot rămâne astfel.
Tocmai din aceste considerente, mă angajez să fac tot ceea ce îmi stă în putință, ca parlamentar de Arad, pentru a modifica această lege injustă care atârnă ca o ghilotină asupra agenților economici”.


Comments

comments