PNL Argeş îşi va trimite ziarul de campanie prin intermediul Poștei Române. Partidul Național Liberal, filiala Argeș a încheiat un Contract cu Compania Națională Poșta Română, prin Sucursala Regională Ploiești, obiectul Contractului fiind acela de a distribui în gospodăriile din județul nostru publicația “Argeșul liberal”, în perioada campaniei electorale. Contractul cu nr. 140 SPL/204/28.08.2020 este valabil până pe data de 26 septembrie 2020. Astfel, în baza acestui Contract, prin serviciul Postmesager pot fi livrate “pe teritoriul României trimiteri neadresate, identice, cu greutatea maximă de 50 de grame de tipul: foi volante, pliante, broșuri, ziare, cataloage, sau alte materiale publicitare, inclusiv mesaje cu caracter politic”.

Vă punem la dispoziție această informație pentru a elimina orice comentarii tendențioase și pentru a-i proteja pe angajații Sucursalei Regionale a Poștei de unele atacuri agresive venite din partea unor reprezentanți ai altor partide.

Contractul dintre PNL Argeș și Sucursala Regională Ploiești este transparent, se supune rigorilor legii și este întocmit conform legislației în vigoare.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Naţional Liberal – organizaţia judeţeană Argeş, CUI mandatar financiar 21200012.

Comments

comments