PNL Argeş, în topul organizaţiilor lăudate de Orban: are cea mai mare creştere dintre toate structurile liberale din ţară

PNL Argeş, în topul organizaţiilor lăudate de Orban: are cea mai mare creştere dintre toate structurile liberale din ţară. Marţi, la analiza realizată în organismele centrale ale PNL, organizaţia judeţeană Argeş, condusă de Adrian Miuţescu a fost lăudată şi felicitată chiar de Ludovic Orban.

Potrivit analizei conducerii, nu doar că organizaţia Argeş s-a situat între cele 14 judeţe care şi-au îndeplinit targetul în ce priveşte procentul de voturi impus, dar a fost desemnată drept structura care a realizat cea mai mare creştere faţă de precedentele alegeri.

În 2014, la ultimele alegeri europarlamentare, PNL-ul condus la acea vreme de Iani Popa scotea un scor umilitor de doar 10,59% din voturi. Acum, cu Miuţescu în frunte, la europarlamentare, a realizat nu mai puţin de 23%!

Astfel, Adrian Miuţescu nu doar că nu îşi pierde poziţia, aşa cum şi-ar fi dorit unii, atât din partid cât şi din afară, dar îşi stabilizează poziţia în faţa conducerii centrale, fiind acum mai mult decât în graţiile lui Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.