PNL Argeş, în topul organizaţiilor lăudate de Orban: are cea mai mare creştere dintre toate structurile liberale din ţară. Marţi, la analiza realizată în organismele centrale ale PNL, organizaţia judeţeană Argeş, condusă de Adrian Miuţescu a fost lăudată şi felicitată chiar de Ludovic Orban.

Potrivit analizei conducerii, nu doar că organizaţia Argeş s-a situat între cele 14 judeţe care şi-au îndeplinit targetul în ce priveşte procentul de voturi impus, dar a fost desemnată drept structura care a realizat cea mai mare creştere faţă de precedentele alegeri.

În 2014, la ultimele alegeri europarlamentare, PNL-ul condus la acea vreme de Iani Popa scotea un scor umilitor de doar 10,59% din voturi. Acum, cu Miuţescu în frunte, la europarlamentare, a realizat nu mai puţin de 23%!

Astfel, Adrian Miuţescu nu doar că nu îşi pierde poziţia, aşa cum şi-ar fi dorit unii, atât din partid cât şi din afară, dar îşi stabilizează poziţia în faţa conducerii centrale, fiind acum mai mult decât în graţiile lui Ludovic Orban.

Comments

comments