PNG s-a reactivat la nivel naţional cu un preşedinte argeşean! Avocatul Robert Ionescu va conduce partidul fondat de Becali

Marţi, 15 decembrie, la Palatul lui Gigi Becali din Bucureşti peste 25 de filiale PNG s-au întâlnit pentru a pune la punct relansarea partidului condus de patronul Stelei. Cum Gigi Becali nu mai are voie în urma condamnării să facă politică, adică nu mai are voie să aleagă şi nici să fie ales, membrii organizaţiilor prezente şi-au ales un nou preşedinte în persoana avocatului piteştean, Robert Ionescu.

În ceea ce îl priveşte pe Gigi Becali, acesta a declarat că nu vrea să se mai implice în mersul PNG şi că el va rămâne un simplu membru. La filiala din Argeş, preşedinte a fost confirmat Gigi Preda, cel care a fost ales şi prim-vicepreşedinte la nivel naţional. Printre obiectivele partidului se numără reorganizarea filialelor şi partidului la nivel naţional şi judeţean, depunerea listelor complete pentru primari şi consilieri judeţeni, iar în tomană pentru alegerile parlamentare.
 
Născut la 1976 la Piteşti, Robert Ionescu a terminat liceul la Colegiul Naţional Alexandru Odobescu, este avocat de profesie şi conduce în Bucureşti propria casă de avocatură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here