PMP și-a lansat candidatul la primăria Bradu. Eugen Tomac, prezent la eveniment

889 views

Duminică, 15 iulie, PMP și-a lansat candidatul la primăria Bradu. Este vorba despre Marinică Stan, profesor universitar, doctor inginer în Mecanică tehnică şi vibraţii mecanice. Alături de președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf și zeci de membri ai partidului, prezent la eveniment a fost și Eugen Tomac, liderul PMP.

Eugen Tomac: “Singura șansă pentru a învinge în 2020 PSD-ul este o coaliție care trebuie să se creeze”

Deputatul Eugen Tomac le-a vorbit oamenilor prezenți despre cât este de important pentru PMP să-și ducă mai departe obiectivele politice. De asemenea, liderul PMP le-a garantat acestora că Băsescu nu s-a retras din politică și că este alături în continuare de PMP. ”Dincolo de evoluțiile politice, important este ce credem noi despre noi, despre obiectivele pe care ni le-am asumat. Ascultând aici oameni cu experiență în viață, oameni care au reușit să dăruiască din experiența lor comunității făcând performanță, îmi dau seama cât de important este pentru noi să reușim să ne ducem mai departe obiectivele politice. Trebuie să fim suficient de motivați în a crede că doar de noi depinde succesul și reușita proiectului PMP. Vreau să vă precizez și garantez că Traian Băsescu nu se retrage din politică, rămâne în continuare alături de noi. Proiectul nostr este strâns legat de domnia sa.

De asemenea, vreau să vă reamintesc că niciun partid nu este capabil să bată de unul singur PSD-ul. S-a demonstrat de-a lungul timpului că doar atunci când dreapta a făcut parte dintr-o largă coaliție electorală a fost capabilă să obțină un rezultat mai bun și implicit să obțină guvernarea. Singura șansă pentru a învinge în 2020 PSD-ul este o coaliție care trebuie să se creeze”, a declarat Eugen Tomac la Bradu.

Cătălin Bulf: ”Noul model de cetățean propus de PSD este modelul infractorului”

”Pentru infractori construim cinci pușcării în doi ani de zile, pentru cetățeni, trei spitale regionale, primul la Iași peste 5 ani. Infractorilor le dăm trei mese pe zi, unui copil de grădiniță sau creșă nu îi oferim gratuit o masă. Unui pușcăriaș îi dăm 3.000 de euro pe an pentru că a stat acolo grație faptelor lui! Unui copil care câștigă o olimpiadă internațională îi dăm vânt afară. Noul model de cetățean propus de PSD este modelul infractorului. Suntem de acord cu așa ceva? Nu avem cum să fim de acord cu așa ceva! De aceea, PMP și-a propus la Congres, alături de proiectul de unire a Republicii Moldova cu România, ca subiect de dezbatere și educația. Avem nevoie de tineri educați”, a declarat președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.

Comments

comments