PMP Argeş strânge semnături pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin

784 views

PMP demarează campania “Alegem primarul în două tururi”! În conferința de presă de joi, 3 mai, președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, a anunțat că echipa sa strânge semnături pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin.

”Partidul Mişcarea Populară a demarat campania “Alegem primarul în două tururi”, prin care îşi propune strângerea a peste un milion de semnături pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin. PMP vrea să strângă 1.000.000 de semnături pentru a promova legea în Parlament. Și vă spun și de ce este necesară această lege. La Pitești, spre exemplu, Cornel Ionică a fost ales cu aproape 12.000 de voturi, ceea ce înseamnă 8% din persoanele cu drept de vot”, a precizat președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.

Reamintim că PMP a depus încă din 2015 un proiect legislativ pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin, însă proiectul a fost respins în Parlament de majoritatea PSD-ALDE-UDMR. Anul acesta, Partidul Mişcarea Populară a depus un nou proiect legislativ în acest sens.

Comments

comments