pmpPremierul Victor Ponta are mare grijă de baronii săi locali și în încercarea disperată de a nu-și pierde finanțatorii îi laudă ca și cum ar fi un lucru bun că au încălcat legea. PSD este singurul partid din România care a făcut zid în jurul corupților și a pus astfel presiune pe actul de justiție, iar seriozitatea premierului României când spune că luptă cu corupţia se reduce la traficul de influență pe care îl făcea în biroul de la Guvern în favoarea baronului de Mehedinți, Adrian Duicu.

În plus, în urma scandalului intern din PSD Argeş, Victor Ponta priveşte cu teamă cum fieful social-democrat se clatină. Tudor Pendiuc nu mai răspunde la comenzi, primarii sunt nemulţumiţi că nu primesc fonduri, iar cei care au cotizat din greu la PSD sunt supăraţi că nu-şi capătă tainul. Acesta este probabil şi motivul ascuns al prezenţei lui Ponta în Argeş. Motivul oficial este acela al lansării în bătălia pentru Consiliul Judeţean a lui Florin Tecău care încă nu a reuşit să iasă de sub sfera de influenţă al lui Constantin Nicolescu. Rămas fără îndrumător Tecău are nevoie disperată de un protector şi l-a găsit în persoana şefului său. 

Vizitele tot mai dese ale lui Ponta la Piteşti, pentru te miri ce motive, au la bază teama sa reală că va pierde judeţul Argeş. Oamenii nu mai cred gogoşile PSD, iar scumpirile haotice, taxele puse pe umerii populaţiei, lipsa unei guvernări coerente i-a trezit la realitate chiar şi pe cei care au votat cu PSD. PMP Argeş îi asigură pe Victor Ponta şi pe Florin Tecău că vor avea un trai greu în lunile următoare şi nu îi vom lăsa să trateze judeţul ca pe propria feudă.

PSD pierde tot mai mult teren și în ciuda manipulărilor grosolane puse la cale de pesedişti, oamenii au înțeles că sloganul social-democrat “mai bine pentru cei mulți” se aplică doar familiilor și apropiaților lor. Electoratul, dezamăgit de politica distructivă a PSD caută alternative, iar creşterea în sondaje a Partidului Mişcarea Populară arată clar că PMP este alternativa de care România are nevoie.
Departamentul de Comunicare al PMP Argeş

Comments

comments

DISTRIBUIȚI