Ion Falcă (Rucăr), Mihai Pleşa (Valea Danului), Daniela Lăzărescu (Bârla), Dana Bădoi (Brăduleţ), Cătălin Bulf, Delia Săvulescu (Şuici), Mihai Stănciulescu (Curtea de Argeş).

Vineri, 8 aprilie, în conferinţa de presă a PMP Argeş, preşedintele Cătălin Bulf a prezentat alţi şase candidaţi pentru funcţia de primar în comunele argeşene, printre care şi trei femei.

Practic, PMP este singurul partid din Argeş cu cinci femei candidate pentru funcţia de primar în comunele argeşene. Şi, mai nou, partidul s-ar putea să mărească numărul acestora. Tot în cadrul conferinţei de presă vineri, preşedintele Cătălin Bulf a făcut o dezvăluire incendiară: este în discuţii avansate cu Mirela Frătică, fosta soţie a actualului primar din Bradu pentru a fi reprezentantul PMP la alegerile din 5 iunie.

Cei şase candidaţi prezentaţi sunt: Delia Săvulescu, candidat din partea PMP pentru funcţia de primar în comuna Şuici, Dana Bădoi – candidat la Primăria Brăduleţ, Daniela Lăzărescu – Primăria Bârla, Ion Falcă – Primăria Rucăr, Mihai Stănciulescu – Curtea de Argeş şi Mihai Pleşa – Primăria Valea Danului.

Delia Săvulescu, candidat la Şuici: „Sunt singurul membru de partid din anul 1992 anti PSD. Sunt consilier local. Am ales Partidul Mişcarea Populară deoarece îl susţin pe domnul Traian Băsescu. Şi, bineînţeles, susţin proiectul unirii României cu Republica Moldova”, a declarat Delia Săvulescu.

Dana Bădoi: „Am ales PMP deoarece este un partid de oameni tineri, este un partid care promovează femeia. Localitatea noastră este o localitate împietrită în timp şi este păcat. Împreună cu oamenii vom încerca să deschidem infrastructura localităţii, să atragem investitori şi să facem proiecte cu finanţare europeană”, a declarat Dana Bădoi, candidatul PMP pentru funcţia de primar al comunei Brăduleţ.

Daniela Lăzărescu: „Nu am mai făcut politică până acum. Am încredere în PMP şi în mine şi cu siguranţă vom face ceva mai maul şi mai bine pentru localitatea Bârla”, a declarat Daniela Lăzărescu, candidatul PMP pentru funcţia de primar al comunei Bârla.

Ion Falcă: „Rucăr este leagănul copilăriei mele. Peste 42 de ani am deţinut mai multe funcţii, postură din carte am condus sute de oameni. Pentru prietenia mea cu domnul preşedinte Cătălin Bulf, dar şi datorită cetăţenilor care m-au îndrumat, am ales să candidez pentru funcţia de primar în comuna Rucăr. Vin cu certitudini, vin cu certitudinea şi experienţa carierei mele. Am făcut ceva pentru judeţ şi pentru ţară”, a declarat candidatul PMP pentru funcţia de primar al comunei Rucăr.

Mihai Stănciulescu: „Sunt fost poliţist, am lucrat în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din Curtea de Argeş. În ce priveşte politica în Curtea de Argeş pot spune un singur lucru: mai toate partidele, în afară de PMP, s-au înfrăţit. Politicienii mai au un pic şi se duc la Starea Civilă. Nu am mai făcut politică până acum şi am ales să intru în PMP pentru că este partidul care chiar vrea să facă o schimbare a actualei clase politice. Aşa cum mi-am făcut cu cinste şi onoare meseria de poliţist, tot aşa vreau să fiu şi un bun gospodar la Curtea de Argeş”, a declarat candidatul PMP pentru funcţia de primar la Curtea de Argeş.

Mihai Pleşa: „Sunt angajat la Poşta Română. După părerea mea, cheia succesului este acolo unde îţi faci treaba cel mai bine. În comuna Valea Danului sunt foarte multe probleme de rezolvat. Vreau să fiu alături de oameni, să îi sprijin şi să încercăm să aducem înapoi tinerii plecaţi în străinătate, mai ales în Anglia”, a declarat Mihai Pleşa, candidatul PMP pentru funcţia de primar al comunei Valea Danului.

Comments

comments