sdr

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, deschide lista la Senat cu unul dintre cei mai cunoscuți ziariști, profesorul universitar Florian Bichir. Bucureștean, Bichir face naveta la Pitești de peste 7 ani de zile, unde este profesor universitar la Universitatea de Stat și le predă studenților comunicarea și istoria.

Cercetător științific al Academiei Române și membru al Comisiei de Istorie Militară, Florian Bichir are două doctorate în Științe Politice și Teologie. După ce a absolvit Facultatea de Litere, a făcut și Teologia, din pasiune.

Prezent astăzi la lansarea candidaturii, alături de Cătălin Bulf, cel care va deschide lista la Camera Deputaților, a declarat că a venit în Argeș să câștige; ”Este o mare onoare pentru mine de a candida din partea singurului partid de dreapta, creștin, conservator, tradiționalist. Mulți dintre dumneavoastră probabil că mă cunosc pentru că m-am ocupat și cu presa timp de 30 de ani. Sunt profesor universitar, predau la dumneavoastră la Universitatea de Stat din Pitești de peste 7 ani. Sunt extrem de onorat, ieri mi-a apărut a 34-a carte, tot de istorie. După ce am scris istorie, vin în Pitești să câștig, sunt determinat să câștig pentru Argeș, pentru poporul român, pentru România. Toate partidele au interesele meschine, toți își promovează oamenii. Nimeni nu se mai gândește în această criză efectiv la români, la drepturile, la tradițiile noastre. Noi, PMP, ne gândim la România, proiectul nostru este pentru români. Vă aștept pe 7 decembrie să sărbătorim, vă aștept la Sfânta Cuvioasă Filofteia, ocrotitoarea Argeșului și a țării românești: Veți vedea pe 7 o mare biruință a românilor, a PMP-ului, singurul partid autentic, românesc, care luptă pentru români”.

Comments

comments