Ploi torenţile şi furtuni, până miercuri seară! Când vine vara. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică care vizează manifestãri de instabilitate atmosfericã și cantitãţi de apã însemnate, valabilă până miercuri, 03.06.2020, ora 23.00.

În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţãrii, vor fi perioade, în special dupã-amiaza şi seara, cu instabilitate atmosfericã accentuatã. Aceasta se va manifesta prin averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, grindinã şi vijelii. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de peste 15…25 l/mp şi pe arii restrânse 30…40 l/mp.

Însă, începând de la sfârșitul săptămânii, meteorologii anunță o creștere a valorilor termice, până la 30 – 31 grade Celsius.

În ceea ce privește săptămâna viitoare, temperaturile se anunță normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Vor mai exista precipitații, dar pe arii mai restrânse.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI