Pizza Flower a fost creată în ianuarie 2016 și reprezintă un concept unic în Europa. Pentru a respecta conceptul, toate rețetele de pizza preparate au denumiri de flori: floarea reginei (fără carne), prințesa nopții (prosciuto crudo și rucola), floare de nu-mă-uita (cu piept de pui), trifoi cu patru foi, flower power, moțul curcanului, floare de cactus (mediu picantă), limba soacrei (picantă), floare carnivoră (cu 4 tipuri de carne), floarea pasiunii (doar brânzeturi) etc.; feliile de pizza se numesc petale, pizzeria este alintată grădinizza de pizza-flori iar pizzerul este numit Grădinar-Șef.

“Conceptul Pizza Flower s-a nascut din dorinta de a oferi clienților, la livrare, o calitate a pizzei care se serveste de obicei la masă, în pizzerie sau trattoria. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile și uleiurile naturale se combină spectaculos meșteșugind o pizza atât frumoasă, cât și gustoasă. O primă diferentiere majoră o reprezintă forma produsului. Am reinventat forma pizzei, trecând de la clasica formă rotundă la inovativa formă de floare. A venit la pachet cu atributele unei flori: prospetime, arome noi, frumusețe, design și simetrie. Încă de la prima degustare produsul a plăcut, astfel că în primele 5 luni de la deschidere pizza-florile noastre au ajuns la 1000 de clienți. În prezent, numărul clienților s-a dublat, lucru care ne bucură, căci unul dintre obiectivele noastre este de a crea o comunitate de oameni îndrăgostiți de pizza în formă de floare. “, a declarat Traian Titirișcă, managing director Pizza Flower.

Despre Pizza Flower

Deschisă pe 15 ianuarie 2016, Pizza Flower propune un produs diferit ca formă și gust. Alintată “Gradinizza de flori”, Pizza Flower isi desfasoară activitatea în București, Sectorul 3, Calea Dudești nr. 129.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI