Pitești. Vineri, 23 septembrie, începe Săptămâna Europeană a Sportului!

La Pitești, evenimentul va fi marcat prin multiplele activități sportive interactive ce vor avea loc în Piața Primăriei, între orele 13:30 și 18:00.

Piteștenii mari și mici sunt așteptați, în acest interval, în centrul orașului, unde se vor bucura de demonstrații și activități sportive inedite și spectaculoase, în care vor avea posibilitatea să se implice.
Demonstrațiile sunt susținute de către membrii cluburilor sportive piteștene, publice și private: FC Argeș, Clubul Sportiv Municipal, Liceul cu Program Sportiv, Centrul Cultural Pitești, prin cluburile Olympic Argeș Gym și Total Dance, dar și alte cluburi sportive și săli de fitness și wellness din Pitești.
Duminică, 25 septembrie, tot în cadrul SES 2022, vor avea loc alte două manifestări, în Pitești:
• Crosul #BeActive, la care vor participa elevi de gimnaziu din școlile piteștene, pe următorul traseu: ora 10:00 – START Trivale, Palatul copiilor – ITM – str. Victoriei – FINISH și premiere în Piața Primăriei, între orele 11:00 și 12:00;
• Tur de ciclism, organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Pitești, pe traseul: ora 11:00 plecare din Parcul „Lunca Argeșului – Crama Marcea, Ștefănești – Vila Florica, Ștefănești – sosire în Parcul „Lunca Argeșului”.
În perioada 26 – 29 septembrie, vor fi organizate acțiuni de promovare a sportului de performanță, în cadrul cluburilor sportive piteștene, iar închiderea Săptămânii Europene a Sportului va fi marcată, în data de 30 septembrie, prin evenimentul dedicat tinerilor implicați în acțiuni de voluntariat – Târgul de ONG-uri pentru voluntariat, organizat de Asociația „Azi elevi, mâine lideri”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, în Piața Primăriei.

Mai multe detalii despre Săptămâna Europeană a Sportului puteți găsi pe: https://ec.europa.eu/sport/week/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here