Pitești. S-a redeschis sectorul de lactate/brânzeturi din piața Ceair

„Ne dorim ca majoritatea cetățenilor să își facă cumpărăturile din piețele agroalimentare, iar pentru că unul dintre segmentele principale ale pieței locale este sectorul de lactate/ brânzeturi, am modernizat acest sector în piața centrală, Piața Calea București (Ceair)” anunță municipalitatea piteșteană.

Vitrinele frigorifice vechi au fost înlocuite cu unele moderne, care respectă condițiile sanitar-veterinare, cu afișaj electronic al temperaturii, cu degivrare electrică, ventilatoare pentru consum redus de energie, blat de lucru și suprafață de expunere de inox.

Au fost înlocuite ușile de acces în sector, au fost desființate structurile metalice din interior și s-a efectuat o lucrare de reamplasare a cablurilor electrice, au fost montate corpuri de iluminat cu led și chiuvete de inox.

„Susținem consumul produselor românești și ne bucură faptul că în piața centrală a municipiului Pitești, în sectorul de lactate/ brânzeturi, comercializează produse doar producători români autentici” mai anunță Primăria Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.