Săptămana  aceasta între 7 si 13 mai te invităm să vizitezi magazinul JYSK din incinta centrului comercial Piteşti Retail Park (Auchan Bradu) la “Săptămâna Mobilierului” unde  beneficiezi de reduceri între 20 – 50% la mobila de interior. Iar dacă achiziționezi mobilier de minim 300 de lei, ai transport gratuit.

Stilată și elegantă, mobila FREDERICIA realizată din lemn masiv de salcâm și lemn de trandafir indian vă oferi un aspect exotic casei tale.Stilul clasic colonial îi va cuceri pe invitații tăi! În plus, lemnul masiv face ca piesele Fredericia să fie durabile și ușor de întreținut.

Vara, lumea e mult mai colorată și mai frumoasă!

Fii în ton cu anotimpul și adaugă culoare grădinii tale cu scaunul stivuibil LEKNES disponibil în varianta mov sau lime și masa MELLBY. Iar dacă vrei să fii creativ, joacă-te cu variante diferite de culoare.

Vă aşteptăm în centrul comercial Piteşti Retail Park Auchan Bradu să descoperiţi oferta magazinelor pe segmentul mobilă şi decoraţiuni pentru casă. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.pitestiretailpark.ro

Comments

comments

DISTRIBUIȚI