Succes de public la Retail Park (Auchan Bradu) în perioada minivacanţei de 1 mai! Mii de pitici şi părinţi au acceptat invitaţia organizatorilor de a lua parte la activităţile organizate pentru aceste zile libere.

Locurile au fost insuficiente pentru numărul de copii dornici să ia parte la atelierele creative, în care au putut învăţa cum se fac decoraţiuni de vară sau cadouri pentru cei dragi, iar la spectacolele de teatru de păpuşi publicul a fost pe cât de numeros, pe atât de captivat. Încurajată de aceste reuşite şi de răspunsul celor mici, echipa de PR a centrului şi-a propus să continue astfel de acţiuni. De aceea, Piteşti Retail Park (Auchan Bradu) pregăteşte deja multe surprize pentru viitor, mai ales activităţi de entertainment pentru copii. Aceştia sunt aşteptaţi la locul de joacă Maciu Piciu, situat lângă magazinul Domo, ori de câte ori cei mari au treabă sau fac cumpărături în restul galeriei comerciale.
De 1 Iunie, programul va fi unul special, din care nu vor lipsi surprizele! Deci, nu rataţi o nouă ieşire la Piteşti Retail Park (Auchan Bradu), de Ziua Copiilor!
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI