Noul an începe în forță la centrul comercial Piteşti Mall. Campania „Sărbători cu premii de aur” se apropie de marea finală, în urma căreia 15 argeşeni norocoşi care şi-au făcut cumpărăturile la Pitești Mall în ultimele șapte săptămâni vor fi recompensaţi cu premii de aur.

Cei care nu au apucat să se înscrie în cursa pentru premiile oferite de către Pitești Mall clienţilor fideli mai au timp să o facă până pe 10 ianuarie, ziua marii extrageri. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să completaţi taloanele aflate la biroul de informații de la parterul centrului comercial, după ce faceţi cumpărături de minim 150 de lei. În această perioadă puteți profita și de reducerile de până la 70% pe care magazinele voastre preferate le-au pregătit. Vă înnoiți garderoba la început de an, participați la campanie și cu puțin noroc câștigați unul din premiile puse în joc de Pitești Mall!

Campania care răsplătește cumpărăturile se încheie chiar la momentul extragerii, sâmbătă la ora 18.00, când 15 clienţi ai centrului comercial vor fi premiaţi cu lingouri de aur. Pe lângă aceste premii în valoare de mii de lei, Pitești Mall oferă şi un premiu constând în cumpărături gratuite timp de un an de zile. Norocosul câștigător al Marelui Premiu va avea la dispoziție o sumă de bani în fiecare lună pe care să o cheltuie în magazinele din centrul comercial participante la campanie: MUSSE, PICIUL, KFC, GATTA, B&B COLLECTION, KENDRA, KULTHO, SPLEND’OR, CLAIRE’S, HERVIS, PLUSOPTIC, STEILMANN, LA FEMME, ADIDAS, BENVENUTI, YVES ROCHER, STRIKE MANIA, KIDS MANIA, GRAZZIA, MOTIVI, LEE COOPER, ENIKA, C&A.

Câştigătorii trebuie să păstreze bonurile de cumpărături până pe 31 ianuarie pentru a le fi validat premiul și pentru a putea să-şi ridice cadourile de început de an oferite de centrul comercial Pitști Mall.

Sore, pe scena Piteşti Mall

Pitești Mall începe anul cu un concert de senzație susținut de una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Clienții centrului comercial vor avea ocazia să o asculte și să o admire pe Sore sâmbătă, 10 ianuarie, începând cu ora 18.30 când aceasta va urca pe scena Pitești Mall. Devenită celebră după succesul fulminant al trupei La La Band, actriţa şi cântăreaţa cunoscută din serialele „Pariu cu viaţa” și “O nouă viață” este aşteptată de mii de fani argeşeni, care sunt nerăbdători să fredoneze împreună cu vedeta lor preferată celebrul hit „Different”, dar și cea mai nouă piesă “Noapte caldă”, lansată în colaborare cu trupa Bere Gratis, precum şi alte melodii ale îndrăgitei interprete. Pe 12 ianuarie Sore le pregătește o nouă surpriză fanilor ei, lansând piesa și videoclipul “Magnet de frigider”.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI